Twee keer getrouwd, drie keer verloofd

Johnny Depp (55) slaat 27-jarige aan de haak en denkt alwéér aan trouwen

Johnny Depp (55) slaat 27-jarige aan de haak en denkt alwéér aan trouwen

De geruchten zijn bevestigd: Johnny Depp (55) heeft een nieuwe vriendin. De Pirates of the Caribbean-acteur heeft de liefde gevonden bij de 27-jarige Polina Glen uit Rusland. De twee zouden al samenwonen én trouwplannen koesteren.

Roddels over een nieuwe relatie van Johnny Depp deden al even de ronde. De Amerikaanse filmster werd meermaals gespot met een jonge vrouw, onder meer in Moskou en Belgrado. Eén keer werden ze kussend betrapt door een fotograaf. Het bleek te gaan om de Russische danseres en choreografe Polina Glen. De twee leerden elkaar kennen op een feestje in Los Angeles, waar Depp zich spontaan ging voorstellen aan Glen. Zij kende hem niet, maar de vonk sloeg over.

Johnny Depp (55) slaat 27-jarige aan de haak en denkt alwéér aan trouwen
Johnny Depp viel voor de charmes van de 27-jarige Polina Glen uit Rusland. Foto: Instagram

Hun relatie is nu ook bevestigd. Meer zelfs, Glen zou een halfjaar geleden ingetrokken zijn bij Depp. Ze gaf ook al aan dat ze plannen hebben om te trouwen, en dat Depp haar ouders wil ontmoeten in Rusland.

Twee huwelijken, drie verlovingen

Dat Johnny Depp nu al nieuwe trouwplannen koestert, is opvallend: afgelopen maanden haalde hij vooral de kranten met de nasleep van zijn huwelijk met actrice Amber Heard (33). Die beweert dat Depp haar mishandelde tijdens hun huwelijk tussen 2015 en 2017. Depp ontkent dat en diende op zijn beurt een klacht in tegen zijn ex-vrouw wegens smaad.

Met Polina Glen heeft Depp opnieuw de liefde gevonden in de showbizz. Eerder was hij al getrouwd met visagiste Lori Anne Allison tussen 1983 en 1986 en verloofde hij zich drie keer met actrices Winona Ryder, Jennifer Grey en Sherilyn Fenn. Depp had ook een romance met topmodel Kate Moss en van 1992 tot 2012 een langdurige relatie met de Franse zangeres Vanessa Paradis. Met Paradis kreeg Depp twee kinderen, Lily-Rose en John.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees