Zwaar ongeval in Houthulst: bestuurster onder invloed van drugs

Zwaar ongeval in Houthulst: bestuurster onder invloed van drugs

Zwaar ongeval in Houthulst, een van de betrokken bestuurster was onder invloed van drugs Foto: bfr

Houthulst -

Zaterdagochtend gebeurde er rond 7 uur een zwaar ongeval op het kruispunt van de 7de Geniestraat en de Terrestdreef in Houthulst. Op een kruispunt waar voorrang van rechts geldt, schond een van de twee betrokken chauffeurs die regel waardoor het tot een zware aanrijding kwam tussen beide voertuigen.

De betrokken Fiat belandde uiteindelijk zwaar beschadigd in de voortuin van een woning langs de Terrestdreef. De auto is rijp voor de schroothoop. Een BMW liep minder schade op.

De hulpdiensten, de brandweer en een ambulance, snelden na het ongeval onmiddellijk toe. Een MUG werd iets later opgeroepen omdat een van de betrokkenen er aanvankelijk slecht aan toe leek. Zowel de 32-jarige vrouw M.L. uit Lo-Reninge als de 37-jarige V.L. uit Houthulst liepen bij het ongeval verwondingen op, maar zijn buiten levensgevaar. Beiden werden overgebracht naar het ziekenhuis in Roeselare. De 32-jarige vrouw bleek onder invloed te zijn van drugs. Ze legde een positieve controle af. Haar rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees