Dit is een exclusief artikel voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >
Corrigeer
camera closecorrect down facebook gplus Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Louis Talpe is getrouwd met Tiffany

Acteur Louis Talpe (37), volgens velen de meest sexy man van de Lage Landen, is getrouwd met zijn vriendin Tiffany Ling-Vannerus, met wie hij al twee jaar een koppel vormt. Dat heeft hij bekendgemaakt via sociale media.

Dat het koppel in het huwelijksbootje is getreden, blijkt uit een foto die de acteur op Instagram postte. “Meet my wife, forever in love with you”, staat er te lezen. Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus, een Belgische met Zweedse roots, zijn al twee jaar een koppel. Eind 2018 vroeg de acteur zijn vriendin ten huwelijk. In 2017, toen hij Tiffany net had leren kennen, zei hij: “Alles in mijn leven zit mee, ik ben een dikke gelukzak.” Over het geheim van hun relatie zei Talpe: “We trainen veel samen en dat versterkt onze band enorm. Tiffany loopt trouwens even goed als ik. En ze kookt ook enorm lekker. Ja, we voelen ons écht goed samen.”

Influencers

Louis Talpe is bekend van de serie Spitsbroers en van de Ketnetreeks Mega Mindy, waarin hij agent Toby speelde. Tiffany Ling-Vannerus werkt voor Beconfident Benelux, een bedrijfje gespecialiseerd in tand- en huidverzorging. Net als haar echtgenoot is zij een fanatiek sporter: ze heeft een verleden in de paardensport, met jumping.

Talpe en zijn vrouw zijn erg populair op sociale media: hij heeft 134.000 volgers, zij 151.000. Dat maakt van hen ‘influencers’, en dat is ook sportmerk Asics niet ontgaan: het liet het koppel vorig jaar opdraven in een filmpje voor zijn #MoveMe-campagne. Ook de energiedrank Red Bull schakelde Louis Talpe al in om mensen aan het bewegen te krijgen.(tdl)

Het beste van Enkel voor abonnees