Het zijn drukke dagen voor Patrick Lefevere: onderhandelingen met makelaars en Specialized

Het zijn drukke dagen voor Patrick Lefevere: onderhandelingen met makelaars en Specialized

Foto: Photo News

Patrick Lefevere heeft niet lang van de Giro kunnen genieten. Na twee dagen Bologna vloog hij naar Californië, waar hij in Morgan Hill een afspraak heeft met Mike Sinyard, de CEO van zijn fietssponsor.

“Ik wil er het een en ander fine­tunen”, zegt Lefevere, wiens ploeg sinds 2012 op fietsen rijdt van Specialized, maar dat contract loopt eind dit jaar af. “Ik zag onlangs dat Bora-hansgrohe het aflopende contract met Specialized verlengde. Ik ben benieuwd wat ze te zeggen hebben. Ik zal moeten maken dat ik uitgerust ben.”

In Italië kreeg Lefevere het bezoek van een aantal makelaars. Met Alaphilippe, Viviani, Stybar, Gilbert en Mas zijn er straks vijf toppers einde contract. “Ik ben on speaking terms. Ik vervul de functie van formateur en ben bezig aan mijn eerste informatieronde. We zijn nog maar drie maanden ver in het seizoen. Als je in een driesterrenrestaurant zit, komen ze na het eerste gerecht toch ook niet vragen of het hele menu goed was?”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.