Man verdeelt internet met simpele vraag over ‘vuile’ douchegewoonte

Man verdeelt internet met simpele vraag over ‘vuile’ douchegewoonte

Foto: Shutterstock

Was jij je benen als je onder de douche staat? Het was een banale vraag die de Amerikaan Conor Arpwel op Twitter deelde vrijdag. Maar het resultaat overweldigde hem.

In 24 uur tijd ging zijn poll viraal – er werden zelfs spin-offs rond gemaakt – en meer dan 800.000 mensen hadden hem ingevuld. Het resultaat? 81 procent doet het wel, maar 19 procent niet. En die nee-stemmers hebben daar ook hun reden voor: volgens hen is het niet nodig om je benen extra te wassen, want shampoo en zeep stroomt toch van je lichaam langs je benen en voeten naar beneden.

“Ik heb het gevoel dat mijn benen niet vuil worden”, reageert iemand. “Plus, de zeep en shampoo lopen gewoon langs mijn benen naar beneden als ik aan het douchen ben.”

“Ik zal eindelijk uit de schaduw treden: ik was mijn benen niet. Zeep is niet goed voor je huid. Ik was alle delen die een geurtje krijgen en het zeepwater wast de rest wel. Maar ik voel de behoefte niet om heel mijn huid te wassen.”

“Waarom zou je je benen en voeten niet wassen?”, zegt iemand die de ‘nee’-stemmers maar vuil vindt.

“Maar het is toch je dagelijkse portie vuil die naar beneden loopt?”, stelt een andere benenwasser verbaasd.

En voor wie benieuwd is: na het overdonderende succes beantwoordde hij ook zelf zijn vraag: “Mijn naam is Conor Arpwel en ik was mijn benen.”

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees