Verborgen tips: zo kon je weten dat Elisabet de mol is

Elk jaar steekt de redactie een heleboel verborgen tips in de afleveringen van De Mol. Vorig jaar bijvoorbeeld moest saboteur Pieter een morsecode knipperen met zijn ogen die verraadden dat hij de mol was. En ook dit jaar kon je tijdens de eliminatie eigenlijk al weten dat Elisabet de mol is. Zo kwam zij telkens in beeld tijdens het 13de shot. Waarom precies? Dat zie je in bovenstaande video samen met nog een heleboel andere tips.

Play

bekijk ook

De mol 2019 over de proef waar het misliep

Corrigeer

NIEUWS

Over De mol

De mol is een programma van Woestijnvis dat wordt uitgezonden op Vier. In het programma vertrekken tien kandidaten op reis naar een onbekende bestemming. Daar moeten ze aan de hand van opdrachten proberen zo veel mogelijk geld te verdienen. Eén van de kandidaten saboteert de boel: hij is 'de mol'.

Het eerste seizoen van 'De mol' was in 1998 te zien op Eén en werd gepresenteerd door Michiel Devlieger. In 2000 en 2003 volgden nog twee seizoenen op de openbare omroep. Vanaf 2016 wordt het programma gepresenteerd door Gilles De Coster en keert het jaarlijks terug op Vier.

Mollen: Magda Ral (Frankrijk, 1998), Hugo Daemen (Spanje, 2000), Marc Simons (Italië, 2003), Gilles Van Bouwel (Argentinië, 2016), Eline Michiels (Zuid-Afrika, 2017), Pieter Delanoy (Mexico, 2018)