Celebs

Waarom ook de nieuwe baby van Kim Kardashian geen naam krijgt met een ‘K’

Waarom ook de nieuwe baby van Kim Kardashian geen naam krijgt met een ‘K’

Foto: ISOPIX

Kim Kardashian en Kanye West zijn ouders geworden van hun vierde kindje, een zoon. De ster heeft al laten weten dat “hij de rustigste van haar baby’s is”, maar de naam van de jongen is nog niet onthuld. Kardashian-kenners zijn er alvast zeker van dat de voornaam niet zal beginnen met een ‘K’. En daar is een reden voor...

De Amerikaanse Kris Jenner, realityster en moeder van de Kardashian- en Jenner-zusjes, koos ervoor om de namen van haar vijf dochters allemaal te laten beginnen met de letter ‘K’. In volgorde van de oudste naar de jongste: Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner. De (half)broer van de dames heet Rob.

Waarom ook de nieuwe baby van Kim Kardashian geen naam krijgt met een ‘K’
Kris Jenner Foto: ISOPIX

Het feit dat de namen met een ‘K’ beginnen, is volgens fans een manier om de betreurde eerste man van Kris te herdenken. Hij heette Robert Kardashian. De voornaam van de zoon begint niet met de letter, maar is dan weer een drieletterige ode aan zijn papa.

Wie de Kardashians volgt, zal vast al opgemerkt hebben dat geen van de mama’s binnen de familie een kindje hebben rondlopen met een naam die begint met een ‘K’. Volgens verschillende media is er een goede reden waarom die traditie niet in ere wordt gehouden. De Kardashian-zussen hebben al een voor- en familienaam die met de letter beginnen. Kim Kardashian is dan nog eens getrouwd met Kanye. De vrees bij de dames is dat ze in de pers zouden kunnen omschreven worden als de KKK’s.

Dat is ook de afkorting van de Ku Klux Klan, een aantal verschillende geheime blanke organisaties in de Verenigde Staten die vooral door hun racistisch geweld bekend geworden zijn. Eventuele connotaties zouden ze absoluut willen vermijden.

Beer?

Ondertussen denken de fans wel dat ze het antwoord hebben gevonden op hoe die naam van het pasgeboren kindje nu zal klinken. Kim deelde namelijk de laatste tijd heel wat babygerelateerde tweets waarbij ze telkens afsloot met een emoji van een beer. Haar volgers zijn het dan ook zeker: het jongetje zal de naam Bear dragen.

Een overzicht van alle Kardashian-kinderen

Kourtney Kardashian

- Mason (zoon)

- Penelope (dochter)

- Reign (zoon)

Kim Kardashian

- North (dochter)

- Saint (zoon)

- Chicago (dochter)

- Zoontje, van wie de naam nog aangekondigd moet worden

Khloé Kardashian

- True (dochter)

Kylie Jenner

-Stormi (dochter)

Rob Kardashian

- Dream (dochter)

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees