Komt het nog goed tussen Deborah en ‘Timtation’? “Ik heb een prachtig meisje laten vallen uit dommigheid”

Komt het nog goed tussen Deborah en ‘Timtation’? “Ik heb een prachtig meisje laten vallen uit dommigheid”

Komt het nog goed tussen Deborah Leemans en Tim Wouters? Ruim een jaar nadat Tim zijn vriendin voor heel televisiekijkend Vlaanderen en Nederland voor schut zette door haar te bedriegen in Temptation island, hebben ze zich verzoend en gingen ze zelfs al eens eten. Nu ze ook nog in elkaars armen vielen voor de camera, draait de geruchtenmolen weer op volle toeren.

Voor een reeks reportages op de website van RTL Nieuws ging de Nederlandse Louisa Janssen langs bij Deborah Leemans. Ze interviewde de ex van Timtation, die zichtbaar weer beter in haar vel zit. “Ik ben zelfverzekerder dan een jaar geleden en sta steviger in mijn schoenen”, zegt Deborah. “Ik heb veel verdriet gehad, maar ik heb hulp gezocht en gevonden bij een psycholoog. Dat was nodig. Ik vond Tim een klootzak en heb alles verwerkt met veel alcohol en tranen. Ik was depressief en heb heel diep gezeten.”

Dat ze sindsdien de wedstrijd Miss Universe Belgium won, deed haar ook deugd. “Ik ben weer fier op mezelf.”

Tim duikt op

De maakster van de reportage had, zonder het aan Deborah te zeggen, Tim uitgenodigd. De confrontatie tussen de twee verloopt opmerkelijk hartelijk met een stevige knuffel en kus. “Dit kan niet”, zegt Deborah, waarna Tim haar een bos rozen geeft. “Dit is om nog eens sorry te zeggen. Om te tonen dat ik het meen. Ik vind het altijd leuk om haar terug te zien.”

LEES OOK. Timtation verzoent zich met ex Deborah

Deborah weet niet wat haar overkomt en staart lang naar Tim, met pretlichtjes in de ogen. “We hebben het drie weken geleden uitgepraat. We zijn een paar weken geleden samen iets gaan eten en daarna wat cocktails gaan drinken.” Janssen suggereert dat Tim nog gevoelens heeft voor Deborah, en hij ontkent dat niet eens. “Ik heb een prachtig meisje laten vallen uit dommigheid”, zegt hij. Deborah kijkt hem aan.

bekijk ook

Ook Timtation voelt zich helemaal thuis op Kamping Kerstmis: “Heb me verkleed als vrouw van de Kerstman”

Timtation laat tattoo zetten en krijgt bezoek van de enige echte Gringo

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees