Dit is een exclusief artikel voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >
Corrigeer
camera closecorrect down facebook gplus Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Vorig jaar beleefden Thuis-fans de seizoensfinale samen in open lucht, deze keer doen ze dat in Kinepolis.  VRT

Beleef ‘Thuis’-finale samen met cast in Kinepolis

Fans van Thuis zitten op vrijdag 28 juni opnieuw op het puntje van hun stoel voor de seizoensfinale van hun favoriete soap. Of op het puntje van hun bioscoopzetel, want dit jaar kan je de aflevering samen met de cast in Kinepolis bekijken. Vorig jaar volgden heel wat trouwe kijkers de Thuis-finale samen op groot scherm. In Hasselt, Kortrijk en Antwerpen zagen toen bijna 5.000 mensen hoe de wagen met Mayra en Zoë in vlammen opging en hoe Leo door Stan voor dood werd achtergelaten. Een geslaagd experiment dat volgens de fans voor herhaling vatbaar was. En dus kiest Eén er opnieuw voor om publiek en cast samen te brengen voor de ondertussen 24ste seizoensfinale. De fleece dekentjes kunnen dit jaar achterwege blijven, want dit jaar wordt de plek van afspraak de Kinepolis-vestigingen in Gent, Hasselt en Antwerpen. Daar kan je op vrijdag 28 juni niet alleen de spannende dubbelaflevering bekijken, maar ook een quiz spelen en een praatje slaan met een delegatie Thuis-acteurs. In Gent zijn onder anderen Tine Priem, Daan Hugaert en Kadèr Gürbüz van de partij. Die laatste, advocate Karin Baert in de soap, is alvast enthousiast: “Tijdens de uitzending kijk ik zo graag naar de reacties van het publiek. Telkens wanneer er een spannende scène aankomt, draai ik mijn stoel naar hen. Dat is zalig!”

Wie naar Hasselt afzakt, loopt onder anderen Raf Jansen, Ann Pira en Mathias Vergels tegen het lijf. In Antwerpen kijken naast Moora Vander Veken en Pol Goossen ook Leen Dendievel, Bart Van Avermaert en Tina Maerevoet mee. (vama)

Tickets zijn vanaf vandaag te krijg via de website van Eén. Snelle beslissers kunnen de finale zelfs in preview bekijken.

Het beste van Enkel voor abonnees