Laura Tesoro over ‘Liefde voor muziek’: “De negatieve reacties hebben er wel serieus ingehakt bij mij”

Laura Tesoro over ‘Liefde voor muziek’: “De negatieve reacties hebben er wel serieus ingehakt bij mij”

Foto: Liefde voor Muziek

Laura Tesoro is nog maar 22 jaar, maar blinkt wel uit in VTM-programma Liefde voor muziek. Het was een geweldige ervaring, zegt ze in een interview met Story. “Maar de negatieve reacties hebben er wel stevig ingehakt.”

Hét dansfeest van Liefde voor muziek was het maandagavond. Laura Tesoro zette een stomende versie van I wish van Stevie Wonder neer en kreeg alle andere kandidaten, van Jan Leyers tot de broers van Kommil Fo, bij haar op het podium aan het dansen. Ze is dit jaar een van de revelaties van het VTM-programma, met dank aan haar jeugdig enthousiasme. Tesoro is nog maar 22 jaar.

“Ik heb meteen ja gezegd toen ik gevraagd werd”, zegt Tesoro in een interview in Story. “Door het programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Toen ik eraan begon, was ik best onzeker.” Dat was vooral door de negatieve reacties, zegt Tesoro. “Wat gaat die Laura daar zoeken, Ze past niet in het rijtje… Dat heeft er wel serieus ingehakt. Ik ben met een enorm onzeker gevoel naar Spanje moeten vertrekken.”

De andere artiesten stelden de jongste van de bende snel gerust. “Daardoor is het van meet af aan een superfijne week geworden. Ik heb veel bijgeleerd en ben er als artiest sterker uitgekomen. En volgens mij heb ik de mensen kunnen overtuigen dat ik er wel degelijk op mijn plek zat.”

bekijk ook

Laura Tesoro brengt een funky versie van ‘Sabotage’

Laura zingt ‘I wish’ in Liefde voor Muziek

Het nummer ‘One of It’ van de beginjaren van Milow in een nieuwe versie van Laura Tesoro

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees