Drie aanrijdingen met brom- en motorfietsen: drie lichtgewonden

Drie aanrijdingen met brom- en motorfietsen: drie lichtgewonden

Themabeeld. Foto: Gil Plaquet

Mechelen / Willebroek -

In de regio’s Mechelen en Willebroek hebben zich dinsdag drie aanrijdingen met brom- en motorfietsen voorgedaan en één kop-staartaanrijding. In totaal raakten vijf personen lichtgewond.

Het eerste ongeval vond plaats aan de Hanswijkvaart in Mechelen. Tussen een personenwagen en een motorfiets kwam het tot een aanrijding waarbij een 19-jarige bromfietser lichtgewond moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Een soortgelijk scenario deed zich voor in de Schaliënhoevedreef. Bij dat ongeval liep een 26-jarige motorrijder lichte verwondingen op.

Aan de Grote Nieuwedijkstraat in Mechelen botsten een personenwagen een motorfiets tegen elkaar. Een 47-jarige bromfietser werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de wagen reed na het ongeval door “zonder zich om het slachtoffer te bekommeren”.

Ten slotte kwam het op de Mechelsesteenweg in Willebroek tot een kop-staartaanrijding tussen drie voertuigen. Een 28-jarige en 56-jarige bestuurster moesten met lichte verwondingen worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio