Inspiratie- en inspraakavond nieuw meerjarenplan 2020-‘25 voor Zulte

Inspiratie- en inspraakavond nieuw meerjarenplan 2020-‘25 voor Zulte

Foto: www.zulte.be

Zulte - Wie graag even meedenkt over de toekomst van de gemeente Zulte in de nieuwe legislatuur kan deelnemen aan een debat daarover op maandagavond 3 juni in het gemeentehuis. Inschrijven voor deze inspiratie- en inspraakavond kan tot 24 mei.

2019 is voor de lokale besturen in Vlaanderen een belangrijk planningsjaar. Het nieuwe meerjarenplan voor de periode 2020-2025 wordt opgesteld. In dit meerjarenplan formuleert het gemeentebestuur de doelstellingen en acties die ze tijdens deze periode wil realiseren. Deze worden gekoppeld aan de budgetten, zowel inkomsten als uitgaven, die hiervoor vrijgemaakt moeten worden.

Het gemeentebestuur van Zulte luistert hierbij graag naar de meningen en ideeën van geïnteresseerde burgers en organiseert daarom op maandagavond 3 juni om 18.00 uur een inspiratie- en inspraakmoment in het gemeentehuis. Er worden panelgesprekken georganiseerd rond vrije tijd, klimaat, natuur en omgeving en welzijn.

Inschrijven

Wil jij, samen met andere bewoners uit Zulte, mee denken en debatteren over het toekomstig beleid in Zulte, schrijf je dan in voor deze inspirerende avond. Dat kan tot uiterlijk vrijdagavond 24 mei via dit webformulier.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio