Onverwoestbaar: zo danst Mick Jagger (75) alweer in het rond amper een maand na hartoperatie

Onverwoestbaar: zo danst Mick Jagger (75) alweer in het rond amper een maand na hartoperatie

Onverwoestbaar lijkt hij wel. Amper een maand na zijn hartoperatie verkeert Mick Jagger (75) opnieuw in bloedvorm. De opper-Rolling Stone bereidt zich volop voor op zijn zomertournee en stond gisteren voor het eerst sinds de ingreep weer in zijn dansstudio. En op sociale media toont Jagger hoe hij razendsnel is hersteld: in een filmpje springt, zwaait en holt hij alsof het genezingsproces al maanden achter de rug is.

Nochtans zag het er begin april even niet goed uit voor Jagger. The Rolling Stones annuleerden toen zeventien concerten in de VS en Canada wegens een vage “medische behandeling”. Een week later ging Jagger onder het mes om zijn hartklep te laten vervangen en een verzakte ader te laten herstellen. Die operatie verliep goed en al op 20 april verscheen Jagger in het openbaar. “Ik haat het om optredens uit te stellen en doe er alles aan om zo snel mogelijk weer op het podium te staan”, zei de Brit toen. “Ik voel me al veel beter.”

Iets meer dan een maand later lijken de hartproblemen alweer vergeten. De afgezegde concerten worden ingehaald en in juli vertrekt Jagger topfit op tournee met de Stones. “Een onvoorstelbaar herstel”, klinkt het bij de fans.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees