Vrouw belt in paniek naar man als ze een ruimteschip in de vorm van een stuk pizza ziet: “Ik ben zo bang!”

Video: Twitter

Een vrouw kreeg een paniekaanval toen ze plots drie vreemde stippen door de lucht zag flitsen tijdens een ritje ’s nachts. Ze was aan het filmen om haar zangtalent op te nemen toen de ufo overvloog, waardoor haar stem onmiddellijk stokte in haar keel. “Verdomme, verdomme, verdomme!”, klinkt het in toenemende paniek. De vrouw belt huilend naar haar echtgenoot om het relaas te doen, maar hij neemt niet op. Dat leidt tot een interessant - maar eenzijdig - gesprek, waarbij paniek, boosheid en smeken om de beurt de revue passeren.

De vrouw postte haar paniekaanval op Twitter samen met de beelden van “het ruimteschip” die ze die avond maakte. “Het was een ruimteschip dat op een pizza leek”, schrijft ze bij de vraag waar ze kan melden dat ze de ufo zag. “Het ding had ongeveer dezelfde afmetingen als drie auto’s samen.” Volgens de vrouw was het ruimteschip “zwart” en had het een “strak ontwerp”.

“De lichten waren niet echt fel want ze weerspiegelden nergens in de auto”, aldus de vrouw die liever anoniem blijft. “Ik begon te huilen en ik was compleet in de war. Ik wist niet waar ik naar keek. Ik besefte plots dat het een onbekend vliegend object was.” Haar broer wees er nog op dat er niet één, maar twee ufo’s in beeld verschijnen.

De vrouw tast in het duister en weet nog steeds niet wat ze die avond zag. Wat ze wel weet, is dat ze zich enorm schaamt over hoe ze op de video en de voicemail van haar man klinkt. “Zo gênant, de buitenaardse wezens hadden me beter gewoon meegenomen.”

 

bekijk ook

Mysterieuze ufo op plek waar ooit meteoor neerstortte: “Het was plots snikheet, net een gloeilamp”

 

Militaire piloten ontdekken ufo tijdens trainingsvlucht: “Er is een hele vloot van, kijk maar op de radar”

Ufo gespot in België

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees