Voetbalbond heeft oplossing voor slechte organisatie van Buffalo Village

Voetbalbond heeft oplossing voor slechte organisatie van Buffalo Village

Foto: KAA Gent

Gent -

Er is een oplossing voor Buffalo’s die nog drank- en eetbonnetjes over hebben van de bekerfinale op 1 mei in Brussel. Nadien kwamen heel wat klachten binnen over de gebrekkige organisatie van de Buffalo Village.

Het bezoek aan de Buffalo Village, voor de start van de bekerfinale tegen KV Mechelen, staat bij veel Buffalo’s nog in het geheugen gegrift. Niet omdat het daar zo leuk was, maar door de gebrekkige organisatie. Aan sommige standen moesten supporters meer dan een half uur aanschuiven, er was te weinig personeel en er waren te weinig toiletten.

De organisator, de Belgische Voetbalbond, kreeg nadien heel wat klachten. Die heeft het volgens KAA Gent zeer ernstig genomen. De bond stelt nu het volgende voor aan supporters die nog bonnetjes over hebben:

Supporters kunnen de bonnetjes tot eind 2019 gebruiken voor de vier thuiswedstrijden van de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion: 8/06 (Kazachstan), 11/06 (Schotland), 10/10 (San Marino) en 19/11 (Cyprus).

Of deze supporters kunnen terugbetaald worden als ze hun bonnetjes terugsturen naar de KBVB (Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussel) met al hun terugbetalingsgegevens (rekeningnummer) en de vermelding “Finale Croky Cup 2019: bonnetjes”.

KAA Gent is tevreden met de voorgestelde oplossing en dankt de KBVB voor dit voorstel. “Verder heeft de KBVB beloofd de organisatie van toekomstige bekerfinales in nauwer overleg met betrokken clubs te organiseren teneinde situaties als die op 1 mei te vermijden”, zegt KAA Gent

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio