In primeur: de allereerste beelden van nieuwe K3-zomerclip ‘Jij bent mijn Gigi’

In primeur: de allereerste beelden van nieuwe K3-zomerclip ‘Jij bent mijn Gigi’

Klaasje, Marthe en Hanne dansen in de straten van Torgny. Foto: Jan Van der Perre

Het mocht zomers en zuidelijk zijn voor Hanne, Marthe en Klaasje. En dus kozen ze voor hun nieuwe clip ‘Jij bent mijn Gigi’ voor het meest zuidelijke punt van België: Torgny. Het zuiden van Frankrijk in eigen land, zowaar. “Het lijkt niet eens alsof we aan het werken zijn”, zeggen de dames van K3 op de set.

Slechts een duim groot, maar toch is Torgny officieel een van de mooiste dorpen van Wallonië. Met de huizen uit okergele stenen van de lokale steengroeve en in de zon, doet het denken aan vakantie in de Provence. En de 220 inwoners die het dorpje telt, mochten donderdag de meisjes van K3 ontvangen die er hun nieuwste zomerclip opnamen: Jij bent mijn Gigi. De single verschijnt op 5 juni, de clip komt twee dagen later uit.

Want het pittoreske dorpje doet dienst als decor voor de clip, en ze hebben de zon mee. “Het is zalig hier”, klinkt het unaniem. “Het dorp ligt echt op de grens met Frankrijk. Hoe leuk is het dat je dit hebt in eigen land? We lijken wel op vakantie”, zegt Klaasje. “Voorlopig voelt het nog niet als werken aan, maar misschien wel vanavond. Want dan kan het nog heel laat worden.” (lacht)

In primeur: de allereerste beelden van nieuwe K3-zomerclip ‘Jij bent mijn Gigi’
Foto: Jan Van der Perre

“Het was lang rijden, maar het is de moeite waard”', zegt Hanne. “Het lijkt echt op een Spaans of Frans dorpje. En dat was ook de bedoeling voor deze clip.”

Obama onder het raam

In de clip bezingen ze Gigi, een jongen op wie iedereen verliefd is, jongen of meisje. Maar tegelijk is het ook een jongen die op iedereen verliefd kan worden, en hij gaat onder je raam zingen. “Het heeft wel wat van het verhaal van Romeo en Julia, hij is ook een beetje een Don Juan, van wie iedereen hoopt dat hij onder zijn of haar raam komt zingen. Het is een toffe jonge kerel. Als hij muziek maakt, feest het hele dorp mee”, zegt Marthe.

In primeur: de allereerste beelden van nieuwe K3-zomerclip ‘Jij bent mijn Gigi’
Wanneer Gigi zingt, is het zomer en daar willen de K3-meiden maar wat graag deel van uitmaken. Foto: Jan Van der Perre

En doet het ook aan hun eigen Gigi denken? “Iedereen kan voor zichzelf invullen wie het is. Al moet ik wel zeggen dat ik bij het nummer vaak aan mijn eigen vriend Max denk. Als ik dan zing, fonkelen mijn ogen”, zegt Klaasje. “Maar, euh, Klaasje, die is niet voor ieder van ons Gigi”, wil Marthe lachend verduidelijken, terwijl ze naar zichzelf en Hanne wijst. “Voor mij is het ook wel mijn eigen vriend”, zegt Hanne. Wanneer ze dieper nadenkt, zegt ze een ietwat verrassende naam. “Obama! Die kan ook wel een Gigi zijn. Die ziet er lief, tof en gezellig uit. (denkt nog even na) Maar ik weet niet of ik die nu wel onder mijn raam wil horen zingen.” (lacht)

In primeur: de allereerste beelden van nieuwe K3-zomerclip ‘Jij bent mijn Gigi’
Ze hadden het weer mee donderdag, voor dat extra vleugje zomer. Foto: Jan Van der Perre
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees