46° Rommelmarkt in Zulte

Zulte - Op zaterdag 18 mei organiseert vzw De Rossbrau al voor de 46ste keer de rommelmarkt in het centrum van Zulte. Deze gezellige rommelmarkt rond het kerkplein trekt telkenjare vele bezoekers. Er zit duidelijk geen sleet op de organisatie. Er hebben zich al weer rond de 300 standhouders ingeschreven. In de namiddag zal de Zultse Jeugdige Harmonie de markt opvrolijken met leuke deuntjes. Hun jaarlijkse ‘Levende jukebox’ laten ze draaien op de rommelmarkt. Voor een kleine bijdrage word je gekozen nummer gespeeld. Een bezoekje aan de markt zelf is natuurlijk gratis.

Johan De Poorter van vzw De Rossbrau‎: ‘De rommelmarkt in Zulte vindt plaats in de Oeselgemstraat, de Limnanderdreef, het Gaston Martensplein, de Leiestraat aan de kant van Rechteroever en aan Hof ter Weeden. Er staan drank- en foodstanden op verschillende plaatsen op de rommelmarkt. In de dranktenten zullen er ook ontbijtkoeken aangeboden worden. Er zijn ook toiletten voorzien.’

Iedereen is welkom op de rommelmarkt tussen 8 en 17 uur. Die is trouwens ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Om de veiligheid en de gezelligheid te bevorderen worden de straten verkeersvrij gemaakt tot 17 uur. Parkeren kan in de Nijverheidstraat, de Boelaekendreef, de Oeselgemstraat aan de kant Oeselgem tot aan de Leiestraat, de Staatsbaan en de parking op de oude site Anglo Belge.

Meer info vind je op www.rommelmarktzulte.be .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio