Mama

Actrice Amy Schumer doorprikt alle illusies: zo zijn de eerste dagen van het moederschap

Actrice Amy Schumer doorprikt alle illusies: zo zijn de eerste dagen van het moederschap

Foto: PN

De Amerikaanse actrice Amy Schumer (37) is op 5 mei mama geworden van haar eerste kindje: zoontje Gene. Omdat ze rond hetzelfde moment uitgerekend was als Meghan Markle, refereert ze vaak met de term ‘royal baby’ naar haar kind. Maar zo luxueus als de hertogin portretteert ze het moederschap niet. Op haar Instagram staan vooral heel herkenbare en échte beelden van die eerste dagen als mama...

Amy Schumer, bekend uit komische films ‘Trainwreck’ en als comédienne, deelt op haar pagina onder meer een foto met haar pasgeborene in haar armen en draagt daarbij zelf geen make-up. Op een recenter kiekje zien haar volgers dat ze iemand op kraambezoek is.

View this post on Instagram

Milf alert 1 o’clock

A post shared by @ amyschumer on

Een vriendin houdt de kleine Gene vast, Schumer zit zelf op de achtergrond aan het infuus naar haar ziekenhuisbed. Ze draagt een typische schort, comfortabele sokken en haar blonde lokken ogen net gewassen. “Milf op 1 uur”, schrijft ze bij de foto bij wijze van grapje.

View this post on Instagram

New kid, who dis?

A post shared by @ amyschumer on

De foto’s van Schumer lokken een heleboel positieve reacties uit. “Bedankt om te tonen hoe het echt is aan iedereen die deze periode ook al heeft meegemaakt”, schrijft een fan. “Hoe accuraat is dit? Je bent fantastisch, Amy!”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees