Lana Van Speybroeck van The Handles: ‘Het begon allemaal op het EK in Budapest met vier aanwezige Handles en is ondertussen uitgegroeid tot een gezellige club met jaarlijks 250 leden, veel plezier en nog steeds sportief succes. Daar zijn we trots op. Onze twintigste verjaardag willen we vieren met iedereen die er ooit is bij betrokken geweest, onder het motto “Eens Handle, altijd Handle”. We keken er naar uit om de grote Handlesfamilie opnieuw samen te brengen.’

Vanaf 14 u kon je terecht op de Markt van Deinze voor leuke demonstraties, proefjes voor jong en minder jong, leuke gadgets, een drankje en nog veel meer.

Het begon met een groepsoefening voor alle skippers, gevolgd door een demonstratie op muziek uit het stichtingsjaar 1999. Daarna waren er praktische preoven voor de skippers en nog een demonstratie. Er waren ook praktische proeven voor duo’s, skipper-skipper of skipper-ouder. Er werd naar een hoogtepunt toegewerkt, toen ex-competitieskippers de groepsoefening Cotton Eye Joe ten beste gaven. De namiddag werd afgesloten met het bekroonde ‘Romeo & Julia’ in een versie van senioren, waarvan sommigen al bijna twintig jaar actief zijn in de club..

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio