Man bevredigt zichzelf openlijk op balkon: “Last van ochtenderectie”

Man bevredigt zichzelf openlijk op balkon: “Last van ochtenderectie”

Foto: © Pakhnyushchyy

Beernem -

Een 28-jarige man uit Beernem moet zich voor de strafrechter in Brugge verantwoorden voor openbare zedenschennis. B.D. maakte er ‘s ochtends een gewoonte van om zichzelf publiekelijk te bevredigen op het balkon van zijn appartement in het centrum van Beernem. De moeder van een meisje uit de buurt van zijn appartement stelde zich vrijdag burgerlijke partij in de zaak.

Tussen eind 2017 en juni 2018 werd het toen zeventienjarige meisje bijna wekelijks op haar weg naar school geconfronteerd met de “ochtendactiviteiten” van B.D. “Het slachtoffer kreeg zodanig veel schrik om hem tegen te komen dat het gezin uiteindelijk verhuisd is”, stelde de procureur. B.D. betwistte de feiten niet maar haalde een opmerkelijke uitleg boven voor zijn gedrag.

“Door de zwangerschap van zijn vrouw had hij minder seks”, pleitte advocaat Koenraad Stubbe. “Als hij last had van een ochtenderectie begaf hij zich naar het balkon. Hij beseft dat dit fout was maar we mogen deze zaak ook niet opblazen. Het is niet dat hij uit de struiken kwam gesprongen en plots voor dat meisje stond. Zijn balkon bevond zich op de derde verdieping en het was telkens nog donker. Hij heeft nooit enig contact gehad met haar. Mijn cliënt heeft zeer veel spijt en heeft het slachtoffer al een morele schadevergoeding betaald van 500 euro.”

Stubbe vroeg de gunst van de probatieopschorting maar de procureur verzette zich daartegen. De uitspraak volgt op 21 juni.

 

bekijk ook

 

Man kraakt seksshop om lingerie en seksspeeltjes mee te grissen

Zohra, de populairste sekspop van Doll House in Meise: “Soms vind ik een pop terug in houdingen dat je zegt van: ‘Wat heeft die daarmee willen doen’”

Wat de populairste seksspeeltjes zijn? “Bij vrouwen is dat een pinguïn”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees