Bekende presentatrice doet schokkende onthulling: “In acht jaar huwelijk heb ik maar één keer seks gehad”

Bekende presentatrice doet schokkende onthulling: “In acht jaar huwelijk heb ik maar één keer seks gehad”

Ulrika Jonsson is van oorsprong Zweeds, maar woont al jaren in het VK. Foto: BELGAIMAGE

De bekende Britse tv-presentatrice Ulrika Jonsson heeft een opmerkelijke bekentenis gedaan: in acht jaar huwelijk met haar echtgenoot heeft ze slechts één keer seks gehad. “Ik dacht op een gegeven moment dat ik me erbij moest neerleggen dat ik nooit meer seks zou hebben”, zegt ze in The Sun. De twee staan op scheiden.

In april kondigden de 51-jarige presentatrice Ulrika Jonsson – bekend als oud-winnares van Celebrity Big Brother – en haar echtgenoot Brian Monet aan dat ze een punt achter hun huwelijk zouden zetten. De presentatrice gaf als reden dat ze gewoon te verschillend waren en dat ze uit elkaar gegroeid zijn.

Bekende presentatrice doet schokkende onthulling: “In acht jaar huwelijk heb ik maar één keer seks gehad”
Foto: Photo News

Maar in een interview met The Sun haalt ze vrijdag nog een element aan dat meegespeeld zou kunnen hebben. “Twee jaar geleden, net voor mijn 50ste verjaardag, dacht ik dat ik maar moest aanvaarden dat ik nooit meer seks zou hebben. Ik dacht dat omdat ik op dat moment al 4,5 jaar geen seks meer had gehad. En daarvoor was het ook al 4 jaar geleden. Ik heb bijna een decennium in een seksloos huwelijk geleefd. Dat voelde niet goed. Het voelde onnatuurlijk, alsof een deel van mijn leven voorbij was.”

Menopauze

Ze voelde zich afgewezen en verontwaardigd tijdens hun huwelijk, voegt ze er nog aan toe. Ze begon wel over de kwestie tegen haar man, maar een echt antwoord kreeg ze niet. “Dat, samen met de menopauze waar ik doorging, zorgde ervoor dat ik me slechter dan ooit voelde. Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme deuk.”

In het begin van hun relatie was er een grote seksuele aantrekkingskracht tussen de twee, zegt Jonsson. “Maar in de loop der jaren is die verdwenen.” De presentatrice voegt er wel aan toe dat Monet een uitstekende stiefvader is geweest voor haar drie kinderen en een goede vader voor hun zoon Malcolm.

bekijk ook

Wat de populairste seksspeeltjes zijn? “Bij vrouwen is dat een pinguïn”

Jonge vrouw lijdt aan bijzondere dwangneurose: “Ik ben geobsedeerd door seks, alleen 3 keer per dag porno kijken helpt”

“Het geheim voor betere seks? Word veganist”: PETA schuwt opnieuw controverse niet met campagnefilmpje

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees