E17 richting Antwerpen volledig versperd na zwaar ongeval

Bij een zwaar ongeval op de E17 in Waasmunster vrijdagavond is een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt. Om een nog onbekende reden kwamen tussen de afrit en de oprit Waasmunster richting Antwerpen 3 wagens zwaar met elkaar in aanrijding.

Eén auto belandde op zijn zij, de chauffeur daarvan liep minder zware verwondingen op. En tweede wagen -bestuurd door de vrouw die in levensgevaar verkeerde- kwam op de betonnen middenberm tot stilstand, een derde voertuig met een jong gezin aan boord kwam op de pechstrook tot stilstand. De opgeroepen brandweer van Waasmunster was zeer snel ter plaatse en kon de vrouw die gekneld zat al snel bevrijden waarna de reanimatie werd opgestart.

Het slachtoffer werd in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was de snelweg richting Antwerpen volledig versperd. Het verkeer werd door de politie geregeld en via de af- en oprit langs het ongeval omgeleid. Een verkeersdeskundige zal nog ter plaatse komen om de oorzaak van het zware ongeval te achterhalen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees