Pijke Zot bezorgt Willy een ballonvaart

Pijke Zot bezorgt Willy een ballonvaart

Carine Herman en Willy Van De Voorde worden gelukgewenst door voorzitter Christian Lachaert (rechts). Foto: LEZ

Deinze / Nevele / Zulte - Kaart- en Teerlingclub Sint-Hubert wil, naast kaarten en dobbelen, ook voor een goeie fysiek zorgen. Daarom organiseerden zij begin mei de wandelzoektocht ‘Pijke Zot Vermist’ in het centrum van Deinze. De prijsuitreiking had vrijdagavond plaats in Ter Wilgen.

Niet minder dan 133 personen namen deel aan deze eerste wandelzoektocht van K&T Sint-Hubert, die van start ging bij Brasserie BrunO en eindigde in Het Groot Verzet in het centrum van Deinze. 74 deelnemers hebben een correct antwoordformulier ingevuld.

Er was een prijzenpakket van €1250 om uit te delen aan vijftig deelnemers die de schiftingsvraag het dichtst hadden benaderd. Willy Van De Voorde uit Petegem ging naar huis met de eerste prijs, een luchtballonvaart en een fles wijn om de emoties door te spoelen.

Carine Herman, eveneens uit Petegem, kaapte de tweede prijs weg. Zij mag eveneens varen met de luchtballon, maar krijgt er geen fles wijn bij. Lynn Dhondt uit Zulte kreeg als derde prijs een broodbakoven. Wout Van Welden uit Machelen ontving een koffiemachine Nespresso als vierde prijs en Firmin Goethals uit Deinze een telescopische ladder als vijfde prijs.

Sinksenstoet

K&T Sint-Hubert komt ook op zondag 9 juni van achter de kaarttafel. Zij nemen dan deel aan de Sinksenstoet in Nevele. Zij vertegenwoordigen er de deelgemeente Petegem met een Kaarten & Teerlingen tafereel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio