Franse toeriste roept hulp in: “Wie heeft mijn camera vol topless foto’s gezien?”

Franse toeriste roept hulp in: “Wie heeft mijn camera vol topless foto’s gezien?”

De Franse reisblogster Lily Mika (26) is verdrietig. Tijdens een tripje naar het Schotse Isle of Skye is ze haar camera verloren. En die stond - zo zegt ze zelf - vol topless foto’s van haar. Foto’s met een nobel doel: meer bewustwording creëren rond borstkanker.

Mika spendeerde vorige week drie dagen op Skye, waar ze tal van foto’s nam met haar Lumix-camera. Toeristische plaatjes, maar ook topless foto’s. Ook op andere reizen had ze al zulke foto’s genomen, allemaal met hetzelfde doel.

Maar er is een probleem. Ze is haar camera kwijt. Ze is er zeker van dat ze de camera vorige donderdag heeft achtergelaten aan een rustplaats nabij Sligachan. En daarom vraagt ze nu aan de “goedhartige” Schotten om haar te helpen. Wie heeft het toestel gezien en kan het me terug bezorgen? Het gaat me niet om het geld, maar de beelden die erop staan zijn erg belangrijk voor me.”

Met al de topless foto’s die ze “op de mooiste plaatsjes ter wereld” heeft gemaakt, wil Mika uiteindelijk een boek maken. “Om vrouwen kracht te geven, om hen aan te sporen om vrijer, zelfstandiger te worden en om bewustwording te creëren rond borstkanker. Mijn grootmoeder heeft er ook tegen moeten strijden.”

Dit bericht bekijken op Instagram

🇬🇧 ➵ Tasmania really blew me away. I didn’t expect I’d fall like this... But who can resist this Bay of fire 😍 ? 🇫🇷 ➵ La Tasmanie m’a époustouflée. Je ne m’attendais pas à tomber autant sous son charme... Mais comment résister à cette Bay of Fire 🤩 ? #travelphotography #wonderful_places #instatravel #exploringtheglobe #traveladdict #aroundtheworldpix #voyageursdumonde #travelgram #travelblogger #instapassport #travelpic #tasmania #girlsborntotravel #travelbloggers #travel #voyage #globetrotter #passionpassport #girlslovetravel #lifeofadventure #ilovetravel #beautifuldestinations #roadtrip #naturephotography #naturelovers #vanlife #australiagram #lesfrancaisvoyagent #wearebackpackeuses #blogvoyage

Een bericht gedeeld door L I L Y T H E N O M A D (@lilythenomad) op

bekijk ook

Juf ontslagen door topless foto eist 3 miljoen: “Ik word gediscrimineerd als vrouw”

Man probeert om topless dames te betasten tijdens festival, maar ze nemen meteen wraak

Honderden modellen strippen voor kunstwerk

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees