Kermis in de Kapelhoek

Kermis in de Kapelhoek

Foto: www.kapelhoek.be

Zulte - De kermis in de Kapelhoek wordt vrijdagavond 24 mei in gang geschoten met een optreden van de kleuters van de wijkschool, samen met dansschool Nele uit Oostrozebeke. De rest van de avond wordt gevuld met een tombola en een gezellig samenzijn in de feesttent.

Wie zaterdagmorgen vroeg genoeg uit zijn bed geraakt, kan om 9 u getuige zijn van de vinkenzetting. In de namiddag wordt de Eerste Kids Avonturenloop georganiseerd over een speels en plezant parcours met een tiental hindernissen op maat van kinderen tussen zes en twaalf jaar. De kinderen betalen €5, maar krijgen daarvoor een drankje en een versnapering. De ouders kunnen ondertussen genieten van gezellige randanimatie in en rond de tent.

Om 18.30 u is het verzamelen geblazen voor alle wijkbewoners want dan heeft de  receptie plaats in de tent. De avond wordt verdergezet met het showduo Kevin & Romina. Top of the bill is David Vandyck en er is nog een afterparty met dj. De toegang hiervoor is gratis.

Op zondagmiddag begint het eetfestijn om 11.30 u. Je kan er smullen van warme beenhesp met frietjes en groenten tegen €16.  Kinderen betalen voor balletjes in de tomatensaus €8. Een consumptie en dessert zijn inbegrepen.

Toppunt van het kermisweekend is de 26e Sneukeltocht op zondagnamiddag. Je kiest ter plaatse of je gaat wandelen of fietsen. Er is een familietocht van ongeveer 3 km, een wandeltocht van 6 km en een fietstocht van 20 km. Je kan vrij starten tot 15 u en betaalt hiervoor €10.

Meer info via 0478 35 69 28 of www.kapelhoek.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio