Mode

Webshop Pretty Little Thing verkoopt plastic rokje voor 30 euro, klanten maken dan maar “hun eigen versie”

Webshop Pretty Little Thing verkoopt plastic rokje voor 30 euro, klanten maken dan maar “hun eigen versie”

Foto: PrettyLittleThing

De populaire webshop Pretty Little Thing heeft weer een bijzonder kledingstuk in de aanbieding: een transparant plastic rokje. De prijs van het opvallende item bedraagt omgerekend bijna 30 euro, al heeft een grappenmakende klant een “eigen versie” gemaakt voor amper 1 euro.

De vrouwelijke klant grapte op sociale media over het transparante kledingstuk en zei dat ze het rokje had nagemaakt voor amper één euro. Dat deed ze met, jawel, plastic wikkelfolie. “Een beetje overdreven om je klanten bijna 30 euro te laten betalen voor een look die je ook zelf kunt maken, niet?”, schreef ze erbij.

Het rokje wordt op de website van Pretty Little Thing omschreven als een item “dat al je festivaldromen zal waarmaken”. De vraag is nog maar over welke dromen ze het dan precies hebben…

Hoe dan ook is de webshop overtuigd van z’n stuk. De collectie bevat immers nog een transparante plastic broek, een transparant jasje en een transparant topje. Je draagt er wel best iets onder.

Eerdere problemen

Het is niet de eerste keer dat de Britse webshop uitgelachen wordt op sociale media. Zo dook er onlangs nieuws op over een turkooizen bikini die je beter niet aantrekt wanneer je gaat zwemmen. En reageerden de klanten teleurgesteld toen ze ontdekten dat het modemerk sjoemelt met labels.

LEES OOK. Het probleem met deze bikini? Je mag er niet mee in het water

LEES OOK. Populair modemerk valt door de mand door gesjoemel met labels

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees