Indiase leerling (13) verdwenen tijdens schoolreis in Brussel: politie zoekt getuigen

Indiase leerling (13) verdwenen tijdens schoolreis in Brussel: politie zoekt getuigen
Elsene / Brussel -

De politie en Child Focus hebben een opsporingsbericht verspreid voor de 13-jarige Malik Shorya. De Indische jongen is op schoolreis in Europa, en verdween zaterdagavond nadat hij met zijn klas in een Brussels restaurant ging eten.

Een groep van zo’n 35 Indische leerlingen gingen zaterdagavond samen met hun leerkracht eten in een Indisch restaurant in Brussel. Iets na 21 uur vertrok de groep en gingen ze met de bus terug naar hun hotel.

Daar ontdekte de leerkracht dat er één leerling niet was meegereisd: Malik Shorya. Toen de leerkracht terug aan het restaurant arriveerde, bleek de jongen daar ook al vertrokken te zijn. Hij was volgens het personeel nog even op de groep blijven wachten, maar hij zou uiteindelijk te voet vertrokken zijn.

Sindsdien ontbreekt elk spoor van de jongen. Hij is niet meer in het hotel aangekomen. De politie gaat niet uit van kwaad opzet. Of de jongen verdwaald door de straten van de hoofdstad dwaalt, dan wel of hij iemand heeft opgezocht, is onduidelijk.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een blauwe trainingsbroek van het merk Adidas, een bruine jas, een bruin T-shirt en zwarte sportschoenen.

Hebt u Malik nog gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800-30.300 of via Child Focus op het nummer 116.000.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees