Achter de schermen van afterparty Spice Girls: Tequilashots voor Mel B, bad vol ijs voor Melanie C

Wat doe je als de eerste, langverwachte show van je reünietour helemaal de mist in gaat? Er toch een stevige afterparty aan vastknopen om dat te vergeten, dachten de Spice Girls. Op sociale media zijn beelden opgedoken van Mel B die om shots roept en Melanie C kruipt voor de gelegenheid in een bad vol ijsblokjes.

LEES OOK.Langverwachte reünietour van Spice Girls verloopt allesbehalve vlekkeloos: “Wat zingen ze in godsnaam?”

Nee, de eerste show van de Spice Girls-reünie was niet wat de fans ervan gehoopt hadden. Slechte vocale prestaties van de meiden en geluidsproblemen deden een deel van het publiek voortijdig de keet verlaten. Maar dat deerde Mel B, Melanie C, Geri Halliwell en Emma Bunton niet om na de show nog een feestje te bouwen in een Ierse bar. Samen met hun dansers en backing vocals bleven ze er tot drie uur ’s nachts.

Volgens de Britse krant The Sun circuleren er video’s op sociale media van Mel B die op een tafel staat en om shots vraagt. Andere media vermoeden eerder dat de Girls hun hele crew wilden trakteren op tequilashots, nu de eerste van dertien shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland erop zit.

Geen kater, wel spierpijn

Mel C had daags nadien niet zozeer last van een kater, wel van haar spieren. Het dansen en rondhuppelen op het podium in Dublin zorgde voor pijntjes en kwaaltjes bij Sporty Spice. In de hoop op beteschap kieperde ze in een bad gevuld met water een hele emmer ijsblokjes, zo is te zien op haar Instagram stories. Enkel gekleed in een hoodie en een onderbroek stapt ze in het bad.

Achter de schermen van afterparty Spice Girls: Tequilashots voor Mel B, bad vol ijs voor Melanie C
Foto: rr

“Oke, dus Sporty Spice zijn is veel werk. Ik ben nogal stijf na onze eerste show. Hopelijk is dit genoeg ijs”, klinkt het lichtjes bevreesd. Wanneer ze het bad inglijdt, haalt ze in elk geval hoge noten. “Het is oké, ik moet er maar tien minuutjes inzitten.”

Hopelijk is ze intussen niet bevroren, want maandagavond staat ze met haar andere Spice Girls in Cardiff. Ze toeren nog tot midden juni met passages in Manchester, Edinburgh en Londen.

bekijk ook

Langverwachte reünietour van Spice Girls verloopt allesbehalve vlekkeloos: “Wat zingen ze in godsnaam?”

En plots duiken de ‘Spice Girls’ op tijdens bloedernstige persconferentie over Brexit

Spice Girls live in 2007 op een Victoria Secret show

Corrigeer