Man gezocht voor aanranding joggende vrouw in het Zoniënwoud, politie ook op zoek naar getuige met opvallende tattoo

Man gezocht voor aanranding joggende vrouw in het Zoniënwoud, politie ook op zoek naar getuige met opvallende tattoo

Foto: fed pol.

Hoeilaart -

Een Franssprekende man van ongeveer 1 meter 75 lang, slank gebouwd, rond de 20 jaar oud en met een getaande huidskleur, met kort zwart haar, een boksersneus en een beginnende snor, wordt gezocht door het parket van Halle Vilvoorde. Dat verspreidt hiervoor een opsporingsbericht.

Deze Franssprekende man heeft op maandag 18 maart 2019 omstreeks 16.50 uur een jonge vrouw aangerand in het Zoniënwoud in Hoeilaart. De vrouw was aan het joggen op het moment van de feiten. Het slachtoffer heeft zich kunnen verweren en kon ontkomen. Op het moment van de feiten droeg de aanrander een grijze donsjas met kap en donkere kledij. Hij had ook een rugzak bij.

De speurders zijn daarnaast ook op zoek naar een belangrijke getuige die tijdens de feiten in de buurt werd gezien. Het gaat om een man met een getaande huidskleur en met een diamantvormige tatoeage op de linkerzijde van zijn nek.

Herkent u deze persoon of hebt u meer informatie, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300. Getuigen kan ook via opsporingen@police.belgium.eu.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees