Deinze Industrie Teamtrophy

Deinze Industrie organiseert Bedrijvensportdag

Deinze Industrie organiseert in augustus een namiddag met sportieve en laagdrempelige teambuilding voor bedrijven. Deinze Industrie is het ondernemersplatform van de stad Deinze. Bedrijven uit De Prijkels, Deinze Noord en Rond de Watertoren, die lid zijn van Deinze Industrie, kunnen nu al hun medewerkers inschrijven voor een toffe namiddag op zaterdag 24 augustus 2019. Bedoeling van de namiddag is meer leren samenwerken, elkaar beter leren kennen, veel bewegen én tegelijk jouw bedrijf sportief in de kijker zetten.

Ook de familie kan mee. De sportieve teambuilding heeft immers plaats op de Brielmeersen op de outdoor terreinen van Teamadventure dichtbij de speelweide en het prachtige dierenpark waar de kinderen tijdens het event zich kunnen amuseren. De teamtrophy wordt georganiseerd door Movemint, partner van Deinze Industrie. De diverse activiteiten gebeuren in bedrijfteamverband, waarbij men het opneemt tegen collega bedrijven. Ontvangst om 14.30 u.

Verloop

Na de gezamenlijke warm up van alle sportieve (sub)teams door Ciska van de sportdienst Deinze, neemt teambuilding partner Movemint over. Het wordt een ludieke competitie waarbij bedrijven-(sub)teams het tegen elkaar opnemen in allerlei proeven.  U kan uw bedrijf inschrijven per team van 4 tot 6 personen. Kleinere bedrijven kunnen ook samen een team vormen. Misschien zijn er buren bedrijven die samen een straatteam inzetten? Of zijn er sportieve leveranciers die hun klanten ook sportief willen helpen en zo een team vormen?

Alle teamuitdagingen worden afgelegd in teams van minimum vier personen. Indien het team uit meer personen bestaat, kan er per proef onderling worden gewisseld. Alle challenges draaien rond samenwerken, communicatie en elkaar vertrouwen. De superleuke activiteiten zijn: Archery tag - Hindernissenparcours - Lasershooting - Team challenge tour - Vijverfun en Car challenge.

De namiddag wordt afgesloten om 18 u met een prijsuitreiking op het podium en met een BBQ-broodje en drankje op de Markt in Deinze. Om 19 u start daar de bedrijventriathlon. Dit is een 1/8 triathlon met aflossing. Misschien wil jouw team nog extra presteren of supporteren voor collega’s?  Meer informatie over de triathlon voor bedrijven vindt u via www.sportevents.eu/triathlonseries/nl/deinze .

Parkeren

Parkeren kan op de parking van de Brielmeersen naast het outdoor terrein. Verkleden en douchen is mogelijk in kleedkamers van AC Deinze vlakbij. De familie kan supporteren of gezellig gaan wandelen in de Brielmeersen.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 24 augustus 2019 om 14.30 u

Waar: Teamadventure, aan parking Brielmeersen, Deinze.

Prijs: €25 per persoon, 2 drankjes en 2 BBQ broodjes voor de teamleden zijn inbegrepen.

Inschrjven voor de Deinze Industrie Teamtrophy kan via info@deinzeindustrie.be voor 12 juli 2019. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio