Euromillions Volley League: Martijn Colson ruilt Aalst voor Menen

Euromillions Volley League: Martijn Colson ruilt Aalst voor Menen

Foto: BELGA

Martijn Colson stapt van Lindemans Aalst over naar Par-ky Menen. De 25-jarige middenman zette zijn handtekening onder een contract voor een jaar, zo maakte de volleybalclub dinsdag bekend.

“Met Jelle Sinnesael en Wannes De Beul was het middencompartiment van Par-ky Menen al stevig te noemen, en met Martijn Colson komt daar nu nog een flinke portie blokkerend en aanvallend vermogen bij. Dat ondervonden we het voorbije seizoen meer dan eens tijdens de vele confrontaties met Lindemans Aalst. De club is dan ook zeer blij dat de nog altijd maar 25-jarige Limburger voortaan de kleuren van Menen zal verdedigen”, klinkt het.

Colson is op zijn 25e een vaste waarde op het hoogste niveau in België. Hij speelde eerder bij Antwerpen, Asse-Lennik, Maaseik en de voorbije twee seizoenen bij Aalst. In Menen moet hij met zijn 2m03 voor meer gestalte aan het net zorgen.

Colson vindt bij zijn nieuwe club ex-ploegmaat Frank Depestele terug als coach.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen