Model Guido Migliozzi wint het Belgian Knockout

Guido Migliozzi heeft het Belgian Knockout, de Belgische manche op de European Tour, op zijn naam geschreven. Het 22-jarige Italiaanse model van onder meer Galvin Green won de finale van de Nederlander Darius van Driel. Voor Migliozzi is het zijn tweede zege op de European Tour. Eerder dit jaar won hij al het Kenya Open. Derde werd de Schot Ewen Ferguson die de maat nam van de Fransman Grégory Havret.

Bij de Belgen geraakte Thomas Detry het verst. Hij slaagde er juist niet in om een plaats te bemachtigen bij de laatste acht. Kevin Hesbois, de verrassing onder de landgenoten, ging er uit in de eerste ronde van de eindfase. Nicolas Colsaerts en Thomas Pieters, uithangbord van het BKO, haalden de eindfase niet.

Thomas Detry en Thomas Pieters vertrokken meteen na de prijsuitreiking van het Belgian Knockout richting het Engelse Surrey. Daar doen ze morgen een gooi naar een startrecht op het US Open, het derde majortoernooi in het golf. Nicolas Colsaerts waagt niet zijn kans en blijft hangen bij zijn familie in België.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.