Met zijn allen mee op TOURnee!

Ga je mee naar de Tour de France op maandag 8 juli?

Deinze / Nevele / Zulte / Aalter / Knesselare - Op maandag 8 juli 2019 organiseren Radio Tequila, in Deinze op FM 106,2 en in Aalter op FM 107,8, en Driespoort Shopping Deinze een daguitstap naar het zesde Breydel Tourfeest. Ga mee naar het zesde Breydel Tourfeest in de Champagnestreek in Frankrijk met Radio Tequila en Driespoort Shopping Deinze. Een all-in-pakket zorgt voor een zorgeloze, sportieve en leuke dag.

De dag na het startweekend in Brussel trekt de Tour de France Frankrijk in.  De derde etappe start in Binche en komt aan in Epernay.  Op 30 km van de aankomst passeert de Tour in het champagnedorp Damery, de plaats waar in 2019 het Breydel Tourfeest plaats heeft.

Radio Tequila en Driespoort Shopping bieden een all-in-pakket voor € 69 per persoon. Dat omvat transport met de bus, ontbijt, doortocht publiciteitskaravaan, live passage van de derde Tourrit, amusement met rockband Fox & the Bullocks, Studentenfanfare Ghendt en dj Kristof.  De kroon op het arrangement is natuurlijk de lekkere Breydel maaltijd, vers gemaakt in de legendarische reuzegrote Breydelpan met verse frietjes. ’s Avonds is er ook een Breydel broodje voorzien. 

Inschrijven

Je betaalt slechts € 69 all-in voor een hele dag eten (ontbijt, Breydelmaaltijd ’s middags, Breydelbroodje ’s avonds), drinken, amusement en transport. In deze prijs zijn zes drankjetons inbegrepen voor zes gewone dranken, waaronder ook Kwaremont bier.

Inschrijven kan tot en met 28 juni 2019 via marc@radiotequila.be . Jouw inschrijving is definitief bij overschrijving van € 69 per persoon op rekeningnummer BE63 2900 3770 2608 van ‘vzw Jongeren en Muziek, Deinze’ met vermelding: ‘Tourfeest2019’.

Meer praktische info volgt op www.driespoort.be  en www.radiotequila.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio