Vrouw maakt zich zorgen omdat echtgenoot wel erg intieme “vraag” aan zijn moeder stelt

Vrouw maakt zich zorgen omdat echtgenoot wel erg intieme “vraag” aan zijn moeder stelt

Foto: Shutterstock

Op een populair forum voor mama’s heeft een vrouw een bijzonder dilemma neergeschreven. Haar echtgenoot had zijn moeder een wel erg intieme vraag gesteld, en ze vraagt zich af of hij daarmee geen grens heeft overschreden.

“Ik heb ontdekt dat, toen mijn echtgenoot antibiotica nam en uitslag opmerkte aan zijn intieme regio, hij aan zijn moeder vroeg om er eens naar te kijken om te zien wat zij ervan dacht”, vertelt de mama op Mumsnet.

“Hij is 34 jaar oud en heeft zijn edele delen aan zijn mama getoond. Als volwassen man met een vrouw, moet hij toch niet aan zijn moeder vragen om er eens naar te kijken?”

De vrouw vindt dat er een maximumleeftijd voor dit soort zaken is. En het is niet het enige probleem. “Er zijn gewoon totaal geen grenzen. Ze opent zelfs elke brief die nog toekomt bij zijn ouderlijke woonst en aan hem geadresseerd is. Het irriteert me mateloos. Hij is een volwassen man en heeft zijn eigen gezin.”

Veel lezers traden de vrouw bij en vonden de situatie ook hoogst ongewoon. “Dat is inderdaad vreemd”, schrijft iemand. “Tenzij zijn moeder dokter is, maar zelfs dan zou ik nog twijfelen.”

bekijk ook

Explainer - Hoeveel zin heeft een penisvergroting?

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees