Seksspelletje tussen twee twintigers loopt helemaal fout

Seksspelletje tussen twee twintigers loopt helemaal fout

Bij een koppel uit de Amerikaanse staat Florida is een seksspelletje helemaal uit de hand gelopen. Een vrouw raakte levensgevaarlijk gewond toen een revolver tijdens een stoeipartij onverwacht afging. Ze overleed later in het ziekenhuis.

Paloma Williams (24) en Andrew Shinault (23) waren nog maar twee weken aan het daten, maar zouden wel al met een wapen gespeeld hebben tijdens eerdere vrijpartijen. Volgens Shinault gebruikten de twee een revolver van het type 9 mm Taurus voor “seksuele bevrediging en opwinding”. Maar tijdens een onderonsje bij hem thuis in Valrico, Florida, liep het helemaal mis.

Shinault beweert dat Williams eerst met het wapen over zijn lichaam streelde terwijl ze met haar rug naar de tv zat. Daarna deed hij hetzelfde bij haar, maar toen hij het pistool tegen haar borst hield, haalde hij de trekker over en ging het wapen af. Williams viel op de grond en Shinault riep meteen zijn ouders, die beneden in het huis aanwezig waren. De vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Volgens Shinault, die aangehouden is voor doodslag, moet Williams per ongeluk de veiligheidssluiting uitgeschakeld hebben tijdens het voorspel. Maar agenten die het wapen onderzochten, ontdekten dat die veiligheid helemaal niet zo makkelijk te deactiveren is.

De man beweert dat hij nooit de bedoeling had zijn vriendin neer te schieten. Volgens gerechtsdocumenten was hij wel onder invloed van methamfetamine. Bij het slachtoffer werden sporen van fentanyl aangetroffen. Onderzoekers vonden het wapen in de slaapkamer en ontdekten ook een schietgat in de televisie.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees