Federale politie verspreidt opsporingsbericht voor in Australië verdwenen Belg: wie had contact met Théo Hayez?

Federale politie verspreidt opsporingsbericht voor in Australië verdwenen Belg: wie had contact met Théo Hayez?

De Belgische federale politie heeft woensdag een opsporingsbericht verspreid voor de 18-jarige Belg Théo Hayez, die in de nacht van 31 mei op 1 juni verdween in het Australische Byron Bay. De politie is op zoek naar iedereen die in de dagen voor zijn verdwijning met Hayez heeft gecommuniceerd, “op welke manier dan ook”.

Het opsporingsbericht komt er op vraag van het federaal parket en in samenwerking met Childfocus. Théo Hayez, die afkomstig is uit Overijse, werd het laatst gezien toen hij op 31 mei de nachtclub Cheeky Monkey’s Bar in Byron Bay verliet, in de staat Nieuw-Zuid-Wales in het uiterste oosten van Australië. Sindsdien kwam er geen teken van leven meer.

LEES OOK. Familie van vermiste Belgische rugzaktoerist: “We blijven hopen tot hij gevonden wordt”

Hayez kwam eind vorig jaar in Australië aan en zou deze week terugkeren naar België. Hij is maximaal twee dagen voor zijn verdwijning in Byron Bay gearriveerd en hij verbleef er in een pensionnetje.

De speurders vragen dat wie contact had met Théo Hayez, hen contacteert op het gratis nummer 0800-30.300 of via Childfocus op 116.000. Er kan ook worden getuigd via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees