Eruit springen als dappere ballerina of bibberende zwemmer op een skipiste: wat wordt de Plezantste Vereniging?

Video: Catherine De Borger

Prima ballerina Zita waagt haar kansen in de boksring. Duiker Mark dirigeert een doedelzakorkest. Zwemmer Nick zoekt koude oorden op terwijl onze skiër zich op een paard begeeft. We kunnen het zo gek nog niet bedenken of onze verenigingen doen het! Alles om er - letterlijk en figuurlijk - uit te springen, want de strijd om de titel van ‘Plezantste Vereniging’ woedt nog hevig tot zondag. En daar hebben heel wat leden iets héél speciaals voor over. Wij brengen het in beeld.

Stem hier om jouw favoriete vereniging tot Plezantste Vereniging te kronen.

Met Het Nieuwsblad zijn wij op zoek naar de uniekste, leukste, stoerste vereniging. Kortom: wij zoek dé plezantste vereniging van Vlaanderen.

Ondertussen hebben wij al enkele fanatiekelingen in beeld kunnen brengen om te bewijzen dat het ook wel eens anders kan. Wie had er ooit gedacht dat onze ruige motorrijder ook wel eens graag zijn bende inruilt voor een penseel? Of dat het de bomma zou zijn die onze stoere Scoutsers te slim af was. Wij hebben het uitgetest en goedgekeurd.

Maar nu zijn wij op zoek naar jullie vereniging. Zijn jullie stoerder dan Zita? Kunnen jullie de kou beter trotseren dan Nick? Of zijn jullie het om een andere reden waard om de eretitel van Plezantste Vereniging van Vlaanderen te dragen? Schrijf je dan in en stem op jouw favoriete vereniging!

 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees