Toekomst van Samson krijgt stilaan vorm: wordt Viktor Verhulst het nieuwe ‘Gertje’?

Toekomst van Samson krijgt stilaan vorm: wordt Viktor Verhulst het nieuwe ‘Gertje’?

Samson (links) en Viktor Verhulst (rechts). Foto: VRT, SBS

Spreken we straks na al die jaren niet meer van ‘Samson & Gert’, maar van ‘Samson & Viktor’? Het zou zomaar kunnen, als we Gert Verhulst mogen geloven. De Studio 100-baas laat dinsdag in Story weten dat zijn zoon hem best wel eens zou kunnen opvolgen als het baasje van de beroemdste hond van het land...

Het nieuws dat Gert Verhulst zou stoppen als ‘Gertje’ in het razend populaire kinderprogramma ‘Samson & Gert’ kwam in april als een grote verrassing voor generaties mensen die waren opgegroeid met het onverwoestbare duo. Maar mogelijk blijft de band tussen de familie-Verhulst en Vlaanderens beroemdste en geliefdste hond toch overeind: Studio 100-baas Gert Verhulst bevestigde dinsdag in Story dat Samson “sowieso” doorgaat. “Hoe en wat, dat zullen we wereldkundig maken zodra alles duidelijk is. We zijn er al een tijdje mee bezig en het krijgt alsmaar meer vorm.”

Mogelijk haalt Studio 100 met ‘Samson’ namelijk dezelfde stunt uit als bij de afscheidstournee van de meidengroep K3. Toen verschenen de nieuwe meisjes samen met hun voorgangers op hun podium. Een idee dat wel bijval kan vinden bij Gert Verhulst. “Dat zouden wij misschien ook kunnen doen. Goed idee! Dat Viktor daar dan ineens staat (lacht). Viktor is de grootste Samson-fan van het heelal, dus wie weet. Maar we hebben het nog niet besproken.”

Dat Viktor Verhulst een rol zou opnemen in een nieuwe versie van het programma, zou niet uit het niets komen: de zoon van Gert schrijft al jaren mee aan de scenario’s voor de Kerstshow van ‘Samson & Gert’.

bekijk ook

Einde van een tijdperk: Gert Verhulst stapt uit ‘Samson & Gert’

Gert Verhulst over zijn vertrek en opvolger bij Samson & Gert: “Als Gert tachtig en half kreupel is, en hij staat daar nog naast een hond...”

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst bouwen (serieus) feestje op Tomorrowland Winter

Corrigeer

MEER NIEUWS