12de Recreatief Grand-Cru petanquetornooi Deinze

12de Recreatief Grand-Cru petanquetornooi Deinze

Van links naar rechts: Conny De Spiegelaere - Norbert De Mey - Ronny De Vrieze - Bart Eelbode - Jan Blomme - Filip Eelbode en Trees Van Hove. Foto: LEZ

Deinze / Nevele - Zaterdag organiseerde Petanqueclub Witte Kaproenen, met logistieke ondersteuning van de stad Deinze, hun twaalfde recreatief Grand-Cru petanquetornooi. Aanhoudende regenbuien en één niet-opdagende ploeg zorgden voor een natte start, een paar ondergelopen terreinen en enige stress maar het tornooi kende algauw een vlot verloop en er heerste een ontspannen sfeer tussen 35 deelnemende triplettes. Basket Deinze met Filip Eelbode, Jan Blomme en Bart Eelbode ging met de overwinning lopen. PC Leie(hoek)golds met Willy Rogge, Blanche Van Kwikkelberghe en Johan Biebuyck werden verdienstelijk tweede.

Na het spelen van vijf voorgelote ronden op 18 terreinen kon men met zijn allen genieten van een aansluitende finale tussen PC Leie(hoek)golds en Basket Deinze.

Noblesse oblige, de naam van ons tornooi liet het al vermoeden, werd onder de tien best geklasseerde teams een prijzenpakket van 48 flessen ‘Bordeaux - Médoc 2015’ verdeeld.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio