Derde zomerse fotowandelzoektocht door centrum Deinze

Derde zomerse fotowandelzoektocht door centrum Deinze

Samensteller Alfred Bauwens, links bovenaan, met de winnaars van de editie 2018 en het toenmalig stadsbestuur. Foto: Eddy Lefevre

Deinze / Nevele / Zulte - De dienst toerisme van de stad Deinze stippelde samen met vrijwilliger en Deinzenaar Alfred Bauwens voor de derde maal een zomerse wandelzoektocht uit. Deze keer werd het een fotowandelzoektocht van vijf kilometer. Het parcours en antwoordformulier zijn gratis te verkrijgen bij de dienst toerisme in DC Leiespiegel, Deinze, het infopunt toerisme in de bibliotheek van Landegem en online op www.langsdeleie.be/wandelzoektocht.

De wandelzoektocht start en eindigt aan het mudel in de Lucien Matthyslaan in Deinze. Het traject is ongeveer vijf kilometer lang en loopt door het provinciaal recreatiedomein De Brielmeersen en het centrum van Deinze. Het parcours is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. Iedereen is welkom om deel te nemen.

Het parcours en het antwoordformulier zijn gratis te verkrijgen bij de dienst toerisme in dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat, Deinze, het infopunt toerisme in de bibliotheek van Landegem en op www.langsdeleie.be/wandelzoektocht. Er wordt slechts één antwoordformulier per deelnemer aanvaard.

28 foto’s helpen je het kleinste detail langs de wandeling te ontdekken. Om de moeilijkheidsgraad nog een beetje te verhogen, staan de foto’s niet volgens het traject van de wandeling. De schiftingsvraag vind je in het toeristische infokantoor van Langs de Leie in Deinze, waar je de formulieren ophaalt..

De dienst toerisme werkt hiervoor samen met Alfred Bauwens, een vrijwilliger uit Deinze, die in zijn vrije tijd zoektochten opmaakt. De fotowandelzoektocht in Deinze loopt nog tot en met maandag 30 september 2019. De antwoordformulieren worden verwacht ten laatste op 1 oktober 2019.  

Meer info: Dienst toerisme Langs de Leie, Brielstraat 2, 9800 Deinze, tel. 09 380 46 02 en toerisme@deinze.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio