Dit N+ artikel is exclusief voor jou als abonnee.

Abonnee worden? Kies je leesformule

Karel (24) opent nieuwe zaak waar Jeroen Meus zijn Würst bakte: “Deze straat mist nog een écht restaurant”

Karel (24) opent nieuwe zaak waar Jeroen Meus zijn Würst bakte: “Deze straat mist nog een écht restaurant”

Karel De Clercq (24) opent na Karreaux nu ook Komparto. “Dat Würst het niet heeft gehaald, ligt niet aan de Nederkouter of aan het gebouw.” Foto: if

Gent -

Een restaurant beginnen in het pand waar Jeroen Meus het niet kon waarmaken met Würst. Dat is durven. Karel De Clercq (24) gelooft keihard in het pand én in de buurt. “Je kan in de Neder­kouter al alles eten, van slaatjes over pizza tot burgers en veggie. Maar een écht restaurant waar je gaat zitten voor een lunch of een diner, dat ontbrak hier nog.”

Drie jaar geleden opende Karel De Clercq Karreaux, in het gebouw waar jarenlang met groot succes Yanko zat, op de Henleykaai. “Tijdens de Gentse Feesten combineerden we dat met een pop-up. Eerst ...

Het beste van Enkel voor abonnees