Leerlingen Radio Maken van Deinse academie op Radio Tequila

Laatste aflevering Radio Labo van het seizoen

Laatste aflevering Radio Labo van het seizoen

Foto: Catherine Lamont

Deinze / Nevele / Zulte / Aalter / Knesselare - In de laatste aflevering van dit seizoen maken de jongere radiomakers van Radio Labo onder leiding van hun leerkracht Woord, Brecht Vanmeirhaeghe, een uitstapje naar de wondere wereld van YouTube. Radio Labo wordt gemaakt en gepresenteerd door de leerlingen van de opleiding Radio Maken van KADE.

Quinten is een grote fan van de veelbesproken en omstreden YouTube celebrity PewDiePie. Helena voelt hem hierover aan de tand.

Alexia heeft op haar beurt Koen Meirlaen te gast. Hij is leerkracht op Leiepoort Sint Hendrik en kwam meermaals in de media als voorvechter van het klimaat. Het jonge team van Radio Labo houdt in deze zomerse aflevering het vuur van de klimaatmarsen brandende. Koen is ook singer-songwriter en componeerde muziek op een expeditie naar Antarctica. De perfecte laatste gast in ons Radio Labo met presentatoren Jim en Helena. 

Heb je ook zin om te proeven van wat de media jou te bieden heeft? Word Radio Labo team member en volg de unieke opleiding Radio Maken aan KADE. Meer info op www.muziekacademiedeinze.be - www.facebook.com/radiolabolive of woord.brecht@gmail.com.

Afstemmen voor deze laatste aflevering van Radio Labo op woensdag 26 juni van 19 u tot 20 u op Radio Tequila, FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of met jouw smartphone, tablet of laptop op www.radiotequila.be .

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio