Ajax denkt aan Club Brugge-speler Diatta

Ajax denkt aan Club Brugge-speler Diatta

Foto: BELGA

Ajax begint stilaan met het uitgeven van de vele miljoenen die het aan de Champions League en de transfer van Frenkie de Jong overhield. Nadat de Amsterdammers Standard-middenvelder Marin en Nederlands international Quincy Promes binnenhaalden, hebben ze zich deze week ook gemeld bij PSV voor Steven Bergwijn.

PSV is uiteraard niet happig om zijn aanvallend goudhaantje te verkopen aan een directe concurrent, maar Ajax zou volgens De Telegraaf ver willen gaan om de Nederlandse international binnen te halen. Moest het Ajax toch niet lukken om Bergwijn los te weken uit Eindhoven, dan denkt de Nederlandse landskampioen aan Club Brugge-speler Krepin Diatta als mogelijk alternatief. De 20-jarige flankspeler ontbolsterde dit seizoen helemaal bij blauw-zwart en schittert momenteel ook met Senegal op de Afrika Cup. Club Brugge is echter niet happig om één van zijn sterkhouders te laten gaan.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.