Onderzoek naar verdovende middelen, zegt parket Antwerpen

Tanja Dexters en vriend opnieuw vrijgelaten, onderzoek naar verdovende middelen loopt

Tanja Dexters en vriend opnieuw vrijgelaten, onderzoek naar verdovende middelen loopt
Herentals -

Speurders van de lokale politie Neteland, bijgestaan door collega’s van de federale politie, zijn dinsdagochtend binnengevallen in Garage Peeters in Herentals. Die garage is in handen van de vriend van ex-Miss België Tanja Dexters. De huiszoeking gebeurde in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen, bevestigt het parket van Antwerpen. Vijf mensen, waaronder Dexters, werden meegenomen voor verhoor maar werden in de loop van de dag opnieuw vrijgelaten.

LEES OOK. Grafschennis, vluchtmisdrijf en toyboys: het bizarre brokkenparcours van Tanja Dexters (+)

Rond de garage werden linten opgehangen en niemand mocht naar binnen, ook de medewerkers niet. Rond 8.30u werd de operatie afgerond. Er werden in totaal zeven huiszoekingen uitgevoerd, die kaderen in een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen. Vijf mensen zijn van hun vrijheid beroofd en werden verhoord. Volgens onze informatie ging het om Peeters en Dexters, die zijn opgepakt samen met nog drie andere mensen, zakenpartners van Peeters. In de loop van de namiddag werd het vijftal opnieuw vrijgelaten.

Een veertigtal politiemensen voerde de actie, samen met vijf drughonden. Drie auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de verhoren zal de onderzoeksrechter beslissen of er mensen worden voorgeleid.

De man achter Garage Peeters is Michael Peeters. Hij kwam eerder dit jaar nog in opspraak, toen hij met een splinternieuwe en peperdure Jaguar crashte op de E313 in Olen en er daarna samen met zijn vriendin Tanja Dexters vandoor ging zonder een verklaring af te leggen aan de politie.

LEES OOK. Nieuwe getuigenis over ongeval waarbij Tanja Dexters betrokken was: “Ze bekommerde zich helemaal niet om het slachtoffer” (+)

LEES OOK. Tanja Dexters vertelt waarom ze vluchtte na vreemd ongeval: “Luk Alloo was onderweg en daar hadden we écht geen zin in”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees