Zulte Waregem in eerste oefenwedstrijd niet voorbij ploeg uit tweede amateurklasse

Zulte Waregem in eerste oefenwedstrijd niet voorbij ploeg uit tweede amateurklasse

Foto: Photo News

Zulte Waregem heeft nog veel werk voor de boeg. De troepen van Francky Dury verloren hun eerste oefenwedstrijd van Sparta Petegem met 1-0, een club uit de tweede amateurklasse.

De twee aanwinsten Dimitri Oberlin en Cameron Humphreys maakten hun debuut. Oberlin kreeg een aantal kansen om te scoren, maar zijn vizier staat nog niet scherp afgesteld. Net voor de drankpauze tekende Anton Vanborm voor een knap doelpunt met een volley. Na de pauze wisselde Dury alle elf zijn spelers, waardoor er nogal veel beloften op het veld stonden Bostyn voorkwam nog erger met een beenveeg. Het moet gezegd dat Essevee niet veel geluk kende bij de afwerking. Maar dat er nog heel wat bij moet komen, is een understatement.

Sparta Petegem: Vandenbossche, Verheuge, De Wulf, Denoulet, Vanborm R., Joye, Weytens, Willemyns, Blancke, De Coninck, Vanborm A.

Zulte Waregem (eerste helft): Bansen, Walsh, Humphreys, Thiem, Kainourgios, Seck, Reichert, Bjordal, De Pauw, Nissilä, Oberlin

Zulte Waregem (tweede helft): Bostyn, De fauw, Pletinckx, Marcq, De Smet, Tardieu, Van Hecke, Brants, Kassimi, Soisalo, Harbaoui

Doelpunten: 25’ Vanborm A. 1-0.

Gele kaarten: 62’ Pletinckx

Rode kaarten: geen

Scheidsrechter: Kevin Debeuckelaere

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.