Bumperklever maakt het bont op E19 en legt plots zwaailichten aan: “Twijfel of hij echte agent was”

Video: verkeer@nieuwsblad.be

Een bumperklever maakte het onlangs een beetje te bont op de E19. Hij zat eerst echt dicht tegen zijn voorligger, maar moest plots hard in de remmen om niet geflitst te worden. Hierdoor schoot een van zijn achterliggers - en maker van bovenstaande beelden - hem rechts voorbij. “Ik rijd met cruise control die op 120 km/u staat afgesteld”, klinkt het. “Ik moet dus niet remmen voor flitspalen en ging hem voorbij op de twee rijstroken rechts van hem.” Maar daar is de kous nog niet mee af. Ook een gevaarlijke situatie gefilmd met een dashcam? Mail de beelden naar verkeer@nieuwsblad.be.

Nadat de man met de dashcam hem - rechts - heeft ingehaald, is de wegpiraat even later al terug bij de les. Hij haalt ook rechts in via de middelste rijstrook en probeert zich dan op het uiterste linkse rijvak te wurmen: “Er was geen ruimte. Een aanrijding dreigde.”

Plots zette de bumperklever iets onverwacht in, waardoor de man met de dashcam toch begon te remmen: blauwe zwaailichten. “Ik twijfel of hij een echte agent was, die hebben vooraan ook lichten. En daarna ging hij gewoon verder met bumperkleven bij andere auto’s.”

 

bekijk ook

Invoegen zonder kijken, rechts inhalen… motorrijder hangt het uit op Antwerpse Ring

 

Vluchtende bestuurder speelt gevaarlijk spelletje met politie op E314

West-Vlaamse staat doodsangsten uit door roekeloze bestuurder: “Ik hoop dat jij je beter voelt dan ik”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees