Met de wedstrijd ‘De Mooiste Kaastoog’ willen VLAM en ‘Kazen van bij ons’ versverantwoordelijken en hun team motiveren en belonen voor hun dagelijkse inspanningen om de Kazen van bij ons in de kijker te zetten. Een uitnodigende versrayon is immers het beste lokmiddel voor een zelfstandige zaak, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Wedstrijd

De deelnemers kregen van 27 maart tot en met 1 mei 2019 de tijd om hun kandidatuur in te dienen via de website www.besteversspecialist.be. Een expertenjury beoordeelde de kandidaturen. Wie naar de volgende ronde mocht, kreeg een mystery shopper over de vloer. Het eindoordeel was in handen van de expertenjury. Zij bezochten zelf de finalisten en kozen de uiteindelijke vier winnaars van Mooiste Kaastoog 2019. De kandidaten werden voornamelijk beoordeeld op de aantrekkelijkheid van hun rayon en hun aanbod van Belgische kazen. Alle finalisten werden op 26 juni uitgenodigd voor het Buurtsuperfeest, waar ook de prijsuitreiking plaatsvond.

Prijzen

Elke winnaar in de categorie De Mooiste Kaastoog, kreeg een cheque van 1.000 euro, een winkelreportage in Buurtsuper.be-magazine en fijne extra’s zoals exclusieve schorten en een professioneel kaasmes.

Hildes Kaasboetiek

De vier winnaars, drie Vlaamse en één Waalse, zijn buurtsuper Spar Lichtaart, kaasspeciaalzaken Grappe de Raisins, Hildes Kaasboetiek en Le Herve du Vieux Moulin. Zij leverden dit jaar de sterkste inspanningen om hun kaastoog met Kazen van bij ons in de kijker te zetten en hebben daarom de Mooiste Kaastoog van 2019.

Al meer dan 20 jaar is kaasmeester Hilde Demarez de trotse zaakvoerster van Hildes Kaasboetiek in de Karel Picquélaan 96 in Deinze. Hilde specialiseert zich in kazen die nog op de boerderij vervaardigd worden. In haar boetiek vind je een ruim assortiment van kazen, met een opvallende presentatie van Belgische kazen in een afzonderlijke kaastoog. Als erkend kaasmeester is Hilde gekend tot ver buiten Deinze. Kazen zijn haar passie en tevens ook het hoofdartikel in deze kaasspeciaalzaak. Klanten kunnen er kiezen uit een mooi assortiment van Belgische, Franse, Nederlandse, Zwitserse, Italiaanse en in beperkte mate ook Spaanse en Engelse kazen. Iedere kaas is voor haar een stukje cultuur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio