Bromfietser zwaargewond na botsing met vorkheftruck in Merksem

Bromfietser zwaargewond na botsing met vorkheftruck in Merksem

Foto: BELGAIMAGE

Merksem -

In het Antwerpse district Merksem is woensdagavond een 16-jarige bromfietser ernstig gewond geraakt toen hij tegen een vorkheftruck reed op de Bredabaan. Dat zegt de lokale politie. Het slachtoffer verkeerde een tijd in levensgevaar, maar zijn toestand is intussen gestabiliseerd. Een 19-jarige die achterop zat, liep slechts lichte verwondingen op.

De vorkheftruck was woensdagavond bezig met het uitladen van een vrachtwagen. De bromfiets, die plots kwam aangereden, kwam ermee in botsing toen de vork net op ooghoogte was. De bromfietser en zijn passagier kwamen dan ook zwaar ten val. De precieze omstandigheden van het ongeval worden nog verder onderzocht en zowel de vorkheftruck als de bromfiets zijn in beslag genomen omdat er onduidelijkheden waren over de papieren van beide voertuigen.

Ook maandagochtend was er al een ernstig ongeval op de Bredabaan. Een motorrijder kwam er om het leven toen hij tegen een bestelwagen botste, mogelijk tijdens een inhaalmanoeuvre, en onder een vrachtwagen terechtkwam.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees