Ontdek vanaf maandag: ‘de koers is van ons: podcast Tour’

Ontdek vanaf maandag: ‘de koers is van ons: podcast Tour’

Met Thomas De Gendt ontvangt ‘de koers is van ons: podcast Tour’ meteen een prominente eerste gast.

De koers is van ons. En dus ook de Tour de France. Daarom schakelt Het Nieuwsblad voor de Ronde van Frankrijk een versnelling hoger. Naast uw dagelijkse portie wielernieuws op papier en op onze digitale kanalen, kunt u vanaf maandag ook naar ons luisteren in onze wielerpodcast ‘De koers is van ons: podcast Tour’.

In onze wielerpodcast omtrent de Ronde van Frankrijk gaan we vijf maandagen lang op zoek naar de mooiste historische en actuele verhalen over de Tour de France. Moderator Guillaume Maebe en ervaren wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh krijgen hierbij wekelijks het gezelschap van een prominente gast die verhalen uit de buik van het peloton deelt.

Aflevering 1 met Thomas De Gendt

Startschot op maandag 1 juli voor aflevering 1 van ‘de koers is van ons: podcast Tour’. De eerste gast die Guillaume en Guy in de studio mogen verwelkomen is niemand minder dan Thomas De Gendt, renner bij Lotto Soudal en deelnemer aan de Tour de France 2019.

‘de koers is van ons: podcast Tour’: beluister hier alle afleveringen van onze wielerpodcast

Ontdek vanaf maandag: ‘de koers is van ons: podcast Tour’
Het logo van de nieuwe wielerpodcast van Het Nieuwsblad omtrent de Tour.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.