Engie Parkies concerten

VIDEO. Deinse festivalzomer van start in het Kaandelpark

VIDEO. Deinse festivalzomer van start in het Kaandelpark

Soulbrothers Foto: Facebook

Deinze / Nevele - Zomer in Deinze, dat zijn ook de wekelijkse gezellige samenkomsten in het Kaandelpark op woensdagavond. Voor de 18e keer staan de gratis Engie Parkies concerten garant voor fijne zomeravonden met vrienden, familie en buren. Vanaf woensdag 3 juli zijn er zeven woensdagen op rij gratis optredens in het Kaandelpark. De Soulbrothers bijten de spits af.

De Parkies Kaandelconcerten zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de ontmoetingsplaats bij uitstek voor jong en oud die ten volle van muziek willen genieten in een aangename sfeer. De concertenreeks die door vzw Divers en de stad Deinze wordt georganiseerd is dit jaar aan de achttiende editie toe.

"De Parkies Kaandelconcerten zijn ondertussen een vaste waarde in Deinze. Door een goede mix van genres te voorzien spreekt het evenement een breed publiek aan en is er telkens een gezellige drukte in het Kaandelpark op woensdagavond. Het muzikale 'tuinfeest' is uniek in zijn soort en bovendien volledig gratis dankzij de steun van de sponsors en het stadsbestuur," vertelt schepen van cultuur Rutger De Reu. ‘Kom deze zomer dus genieten van een ijzersterk programma, een uitgebreide bierkaart, verfrissende zomercocktails, een rijk assortiment aan frisdranken en lekkere en zachtgeprijsde snacks.’

Soulbrothers

De Soulbrothers zijn drie geboren entertainers, drie muzikanten van de bovenste plank. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg, bekend van The Magical Flying Thunderbirds, Vincent Goeminne, bekend van The Dinky Toys, en Wim Soutaer, bekend van hits als ‘Allemaal’ en ‘Dansen’, elk podium daveren. Het zijn straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral professionele humoristen. Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor feest, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek.

Iedereen is elke woensdagavond welkom vanaf 19.30 u. in het Kaandelpark. Dat is het moment waarop de bars en het eetkraam openen. Het optreden start telkens om 20.15 u. en duurt tot 22.30 u. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 23.15 u.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio